Igualada Som-hi valora positivament que la suma de PSC i Comuns de les generals situaria la candidatura a tocar de la victòria a la ciutat

La candidatura de progrés Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha valorat molt positivament els resultats de les eleccions generals a Igualada. Tot i ser conscients que són eleccions diferents, si que deixa dades a tenir en compte de cara a les municipals del 26 de maig. El PSC aconsegueix el seu millor resultat a Igualada des del 2008 tot superant els 4.000 vots que, units al gran suport que han tingut els Comuns amb més de 2.000 vots, situa la suma de les dues forces de l’esquerra progressista a tocar de la victòria a Igualada en aquestes generals. Són unes xifres que feia més de 10 anys que no s’assolien.

El candidat d’Igualada Som-hi Jordi Cuadras ha explicat que “a falta de només 4 setmanes de les eleccions municipals, el mapa que dibuixa les generals mostra que l’escenari de les municipals està més obert que mai. Queda demostrat que els igualadins i les igualadines no tenen perquè votar les forces que han estat hegemòniques els darrers anys i que el suport a l’esquerra progressista que representa el PSC i els Comuns aglutina més de 6.000 vots, lluny dels 4.000 que, per exemple, Junts per Catalunya a Igualada”. Cuadras també ha felicitat la igualadina Carolina Telechea i ERC per la victòria a la ciutat i per convertir-se, de nou, en diputada al Congrés.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *