Més de 3.000 persones s’informen d’Igualada Som-hi a la parada de Sant Jordi

Igualada Som-hi ha viscut la diada de Sant Jordi amb intensitat. Amb una parada al carrer que connecta la plaça de Cal Font amb el carrer del Clos, la candidatura de progrés que lidera Jordi Cuadras ha explicat el seu projecte per la ciutat davant els igualadins i les igualadines que s’aturaven demanant informació del projecte.

Amb la participació de tots els membres de la llista i de la resta de l’equip, Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha repartit targetons, roses artesanals fetes per una voluntària de la campanya i bombons per celebrar el sant del candidat Jordi Cuadras. Ha estat un dia festiu que ha comptat amb la participació de més de 3.000 persones durant les 11 hores que la candidatura ha estat a la plaça, des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *