Igualada Som-hi presentarà un programa electoral amb 111 propostes per governar i fer una Igualada millor

La candidatura de progrés Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) encara la campanya electoral de les municipals del 26 de maig amb la presentació del programa per guanyar i governar la ciutat. Amb Jordi Cuadras al capdavant, s’ha anunciat que el programa electoral constarà de 111 punts. D’aquests 111 punts, la candidatura en destacarà 11 que són els que explicarà de manera més àmplia i amb accions en tots els àmbits temàtics i tots els barris. El programa ha estat elaborat amb diferents sessions participatives els darrers mesos i consensuat amb diversos col·lectius de la ciutat.

Un cop s’hagin celebrat les eleccions generals, la candidauta formada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta centrarà les quatre setmanes del mes de maig a destapar les mesures de govern que té per Igualada amb l’eslògan “Fem una Igualada millor”. Un eslògan que reflecteix l’esperit positiu i fresc de la candidatura amb una mirada optimista per fer una Igualada per a tothom. Ho farà utilitzant tots els canals per arribar a tots els igualadins i igualadines: rodes de premsa, vídeos a Twitter, Instagram i Facebook, i el canal de Whatsapp on tothom qui vulgui pot inscriure’s enviant la paraula “Hola!” (603 86 40 15).

També es farà servir l’eslògan “Jordi Cuadras, el nou alcalde”, ja que Cuadras és el factor novetat en aquestes eleccions municipals davant Marc Castells, que porta 12 anys a l’Ajuntament i d’altres candidats com el d’ERC o el PP, que també porten diversos anys de regidors a l’Ajuntament. Igualada Som-hi proposa un nou projecte per la ciutat amb una nova generació de persones que entenen la política com un servei i no com una feina.

La campanya d’Igualada Som-hi també trepitjarà tots els barris de la ciutat amb actes de diferent format amb el candidat Jordi Cuadras i els membres de la llista. El local electoral ubicat a la Rambla, davant el Foment, serà un dels centres neuràlgics de la campanya, on s’hi farà l’enganxada del primer cartell la nit del 9 de maig i també el seguiment de la nit electoral el dia 26. Al local electoral també hi haurà activitats cada cap de setmana. Recordem que obre els dissabtes i diumenges de 6 a 8 de la tarda i, a partir del dia 6 de maig obrirà cada tarda també de 6 a 8.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *