Igualada Som-hi proposa un acord a tots els partits per fer una bustiada conjunta i reduir la propaganda electoral

La candidatura Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) emplaça a tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig a un acord inèdit com és el de fer una tramesa electoral conjunta durant la campanya per tal que amb una única bustiada i un únic sobre tots els iguialadins i igualadines rebin la propaganda electoral de totes les formacions.

Igualada Som-hi ha fet arribar una carta firmada pel candidat Jordi Cuadras a tots els partits amb aquesta proposta. Es demana arribar a aquest acord des del convenciment de que és un compromís amb la reducció de la propaganda electoral, amb la sostenibilitat i el mediambient i amb la reducció del material que fa servir cada formació. Cuadras explica que “vivim uns moments en els quals els suports de publicitat electoral són múltiples i els imputs que rep la ciutadania són diaris. A més, ens trobem en un moment en el qual hi haurà tres eleccions en menys d’un mes, com són les generals del 28 d’abril i les municipals i europees del 26 de maig, amb la quantitat de material que això suposa i la quantitat de propaganda que la ciutadania rebrà a casa”.

Igualada Som-hi remarca que “rebre a casa el programa de cada formació i la butlleta electoral és una acció importantíssima perquè amb dos elements hi és tot: les propostes i el vot per les eleccions municipals. Proposem que per donar força al poder del programa i el vot, i fent-ho com un compromís amb la sostenibilitat i el mediambient, tots els sis partits que concorrem a les eleccions municipals acordem fer una tramesa conjunta”.

La candidatura de progrés formada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta, demana atreviment a tots els partits i la capacitat d’arribar a un acord “perquè Igualada sigui capdavantera en aquest gest pioner i donem exemple davant la ciutadania”. La candidatura d’Igualada Som-hi es mostra convençuda que “estem davant la possiblitat de fer les coses diferents i llençar un nou missatge a la ciutadania. Fem aquest pas endavant i demanem a tots els partits que concorren a les eleccions municipals del 26 de maig que també el facin. Un pas que, perquè es pugui dur a terme, és imprescindible que l’acordem totes les formacions”.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *