Igualada Som-hi inaugura local electoral a la Rambla convertit en un espai obert a tothom

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ja té local electoral. Ubicat a la Rambla, davant el Foment, és un espai obert a tothom. Amb una tarda de dissabte festiva amb la participació de molta gent, l’equip liderat per Jordi Cuadras va convidar la ciutadania a conèixer el local on els membres de la llista escoltaran els igualadins i les igualadines, explicaran les propostes per la ciutat i organitzaran actes de petit format com debats i trobades temàtiques. La inauguració del local també ha servit perquè tots els membres de la llista s’hagin donat a conèixer a la ciutadania de manera distesa.

El candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras, explica que “portem molts mesos de feina amb trobades amb molta gent arreu de la ciutat per construir un projecte per guanyar i governar a partir de les eleccions municipals del 26 de maig”. Cuadras reivindica que “la política local és proximitat i contacte directe amb el ciutadà, escoltar molt i proposar, que és el que portem fent tots aquests mesos” i ara el local d’Igualada Som-hi servirà perquè “tothom qui vulgui pugui venir a intercanviar impressions amb els membres de l’equip i a enriquir amb més propostes el nostre projecte per a fer una Igualada millor”.

A més de la inauguració del local, la candidatura de progrés formada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta va iniciar dissabte parades informatives que recorreran tots els barris de la ciutat. “Ja hem fet trobades als barris per construir el programa electoral i ara sortim al carrer per explicar les nostres propostes i continuar escoltant a tots els igualadins i igualadines. Estem a peu de carrer i estem al costat de la gent per ser l’altaveu de tothom”, explica l’alcaldable Jordi Cuadras.

El local d’Igualada Som-hi, ubicat a la Rambla Sant Isidre número 27 d’Igualada, estarà obert al públic cada dissabte i diumenge de 6 a 8 de la tarda i més endavant obrirà cada dia de la setmana. Els dissabtes i diumenges al matí, els membres de la llista faran parada als diferents barris de la ciutat, tal i com ja van fer aquest cap de setmana al Mercat de la Masuca. Tothom qui vulgui trobar-se amb el candidat Jordi Cuadras i el seu equip al local electoral en qualsevol altre dia o hora, pot demanar-ho escrivint un missatge al Whatsapp d’Igualada Som-hi: 603 86 40 15.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *