Igualada Som-hi recull 351 respostes a les preguntes que ha formulat a la ciutat

Durant tot el mes de gener Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha llençat preguntes a la ciutat a través de les xarxes socials i cartells físics al carrer en el que ha estat el primer procés participatiu que planteja la candidatura d’esquerres i progressista. En total, s’han plantejat 25 preguntes d’àmbits ben diversos i s’han rebut un total de 351 respostes a través de Twitter, Facebook, Instagram i el canal de Whatsapp d’Igualada Som-hi. Des de la candidatura que encapçala Jordi Cuadras han agraït la participació dels igualadins i igualadines en aquesta campanya que ha generat debat, respostes i nous interrogants. Totes les respostes i comentaris, la majoria dels quals estan penjats a les xarxes socials, es tindran en compte a l’hora d’elaborar el programa electoral, en el qual s’esta treballant en aquest moments de cara a les elecciones municipals del 26 de maig.

Alguns dels interrogants que ha plantejat Igualada Som-hi són “Podem fer una Igualada millor?, “Igualada garanteix el dret a l’habitatge de tothom?”, “Fem que tots els barris siguin de primera?”, “On són les inversions industrials que va prometre l’alcalde?”, “Lluitem perquè l’Hospital tingui els metges que necessita?” o “Quin futur volem pel Rec?”, entre d’altres. A través de les preguntes, Igualada Som-hi també ha interpel·lat la ciutadania sobre àmbits com educació, cultura, economia, urbanisme, noves tecnologies, reciclatge, Conca, esport, mobilitat, comerç, el tren gran i ràpid amb Barcelonao la diversitat LGTBI.

Igualada Som-hi afegeix que “preguntar és la millor manera d’engegar un nou projecte polític per la ciutat. Som gent inquieta i inconformista i preguntar reflecteix aquesta actitud per construir noves idees per Igualada”. La candidatura explica que “les 351 respostes rebudes durant la campanya ens han servit per copsar tots els colors que hi ha a la ciutat. Les coses no són de blancs o negres i amb les preguntes hem donat veu a molts matisos per fer una Igualada millor”. La candidatura recorda que les seus canals de participació estan oberts a tota la ciutadania: Twitter, Facebook, Instagram i Whatsapp (603 86 40 15).


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *