Igualada Som-hi enceta la redacció del programa electoral per fer una ciutat competitiva i amb oportunitats per a tothom

La candidatura d’Igualada Som-hi ja ha començat a redactar el programa electoral per a les properes elecccions municipals del 26 de maig de manera col·lectiva i en equip amb un primer dia de treball a l’Espai Cívic Centre. La candidatura que encapçala Jordi Cuadras és la novetat d’aquestes eleccions i, com a tal, posarà sobre de la taula noves idees pel present i el futur de la ciutat. Cuadras ha avançat que “volem que el programa electoral d’Igualada Som-hi sigui una gran abraçada a la ciutat. Una gran abraçada als igualadins i igualadines perquè vegin que aquest programa parla de la seva realitat, dels seus somnis i de què és el que esperen d’un projecte polític que ha de ser guanyador, de govern i transformador per Igualada per convertir-la en una ciutat competitiva i amb oportunitats per a tothom”.

Amb la dinamització d’un dels membres de l’equip d’Igualada Som-hi, Rafa Moya, s’ha plantejat una sessió de pluja d’idees col·lectiva per diferents temàtiques programàtiques (habitatge, economia, mediambient, política social, igualtat, diversitat, urbanisme, mobilitat, educació, salut, cultura, participació,…) a la qual hi han participat els membres de les tres peces del projecte: PSC, Comuns i Igualada Oberta. Totes les propostes s’agruparan en tres grans àmbits: “Igualada dins Igualada”, “Igualada a la Conca” i “Igualada a Catalunya”. La propera sessió tindrà diversos grups de treball i experts per filtrar cada una de les idees i convertir-les en propostes electorals, i en una tercera sessió es tancarà el programa. A partir d’aquest primer document, Igualada Som-hi posarà les propostes a consideració de les entitats de la ciutat per escoltar el seu posicionament i rebre la seves opinions o matisos.

Campanya de preguntes fins dijous

D’altra banda, Igualada Som-hi continua la campanya de preguntes participativa a les xarxes socials i al carrer. Va començar després de Reis i es fa durant tot el gener fins aquest dijous dia 31. En total s’hauran llençat 25 preguntes sobre Igualada tocant diversos àmbits i recollint un grapat de respostes a través del Twitter, el Facebook, l’Instagram i el Whatsapp d’Igualada Som-hi (603 86 40 15) que es tindran en compte a l’hora de redactar el programa electoral.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *