L’empresari Manel Pla s’incorpora a l’equip de Jordi Cuadras a Igualada Som-hi

L’empresari igualadí Manel Pla ha entrat a formar part de l’equip d’Igualada Som-hi. D’aquesta manera, amb més de 30 anys de trajectòria empresarial, Pla s’incorpora a la candidatura encapçalada per Jordi Cuadras per formar part de la llista electoral i confeccionar les propostes de la formació en l’àmbit econòmic. La implicació de Manel Pla és un posicionament clar de la candidatura d’esquerres i progressista per governar i generar noves oportunitats per crear ocupació a Igualada. També és un posicionament clar per comptar amb persones que provinguin de fora de la política i que vulguin posar tota la seva experiència al servei de la ciutat.

Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) té com a prioritat fer d’Igualada una ciutat competitiva i que doni oportunitats a tothom, per això vol posar èmfasi en el paper de les petites i mitjanes empreses, que són claus pel teixit econòmic de la ciutat. D’aquesta manera, Igualada Som-hi es diferencia de l’actual govern de Marc Castells que ho ha fiat tot a la promesa d’una gran inversió industrial que en 8 anys no ha arribat. La candidatura liderada per Jordi Cuadras es compromet a treballar al costat dels empresaris, comerciants i autònoms que cada dia aixequen la persiana, creen ocupació a la ciutat i representen una gran part del PIB d’Igualada. En una ciutat amb un 12% d’atur i 2.307 persones sense feina, l’àmbit econòmic serà un dels puntals bàsics del projecte.

Manel Pla, que és membre del grup ciutadà Igualada Oberta dins Igualada Som-hi, és propietari i gerent d’un grup de restauració a la ciutat, també ha estat president del Gremi d’Hosteleria de l’Anoia, és un dels sommeliers més reconeguts del país, ha impulsat diverses inciatives turístiques a la comarca, ha generat apostes per visualitzar els productors de l’Anoia i el Km0, és soci de Rotary Club Igualada i és una persona vinculada a la ciutat des de sempre. Pla ha explicat que fa aquest pas perquè “Igualada Som-hi és una gran oportunitatper donarun nou impuls a Igualada. La ciutat es troba en un moment clau per decidir com vol encarar el seu futur i avançar tot encarant els reptes que té damunt la taula. Per això crec que és el moment d’arremangar-se i sumar en un projecte nou, il·lusionant i divers per Igualada totalment necessari”.

El candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras agraeix el pas endavant que fa Manel Pla: “Comptar amb un dels empresaris amb més trajectòria de la ciutat és un impuls que ens engresca en el nostre objectiu de fer una Igualada millor”. També explica que la candidatura està treballant en la redacció del programa electoral i en la configuració d’una candidatura de persones amb capacitat de gestió a l’administració pública i a l’empresa privada, amb sensibilitat social d’esquerres i progressista i amb ganes de treballar per la ciutat. Cuadras afirma que “Comptem amb tothom i cada dia comptem amb més gent per a fer un projecte de ciutat guanyador, de govern i transformador”.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *