Neix Igualada Som-hi amb el PSC, els Comuns, Igualada Oberta i Jordi Cuadras de candidat

Igualada Som-hi. Aquest és el nom del nou espai polític d’esquerres i progressista d’Igualada que formen el PSC, els Comuns i Igualada Oberta per concórrer les properes eleccions municipals del 26 de maig. Amb Jordi Cuadras com a candidat a l’alcaldia, Igualada Som-hi és la novetat d’aquestes eleccions, amb idees noves i vocació guanyadora i de govern per la ciutat. L’espai neix amb la certesa de saber que, a Igualada, l’esquerra progressista pot ser majoritària quan comparteix unes idees i un camí per fer-les possible.

Igualada Som-hi no és una simple coal·lició electoral, sinó que és un moviment ciutadà canalitzat políticament amb la participació de partits polítics amb experiència de govern i el treball d’un col·lectiu d’igualadins i igualadines que volen col·laborar amb el projecte des d’una parcel·la emminentment ciutadana. Igualada Som-hi neix amb tres potes com són el PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta però està obert a incorporar més col·lectius que vulguin fer-hi aportacions i implicar-s’hi. De fet, la participació ciutadana és un puntal bàsic del projecte i és el que l’ha fet néixer i el que el farà moure.

El candidat d’Igualada Som-hi Jordi Cuadras, que ja va proposar la creació d’un espai polític ampli a la conferència que va oferir el 6 d’octubre a l’Ateneu Igualadí, ha explicat que “Igualada Som-hi neix amb l’esperit d’oferir un acord per la ciutat amb el PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta com a protagonistes a partir d’una estima i inquietud per Igualada, també a partir de compartir una diagnosi de la ciutat i unes propostes polítiques per transformar-la”. Cuadras afegeix que “Igualada Som-hi no és un instrument electoral sinó que és un projecte per oferir una alternativa de govern a la ciutat amb l’objectiu de guanyar i governar”. En aquest sentit, indica que el dia 26 de maig “no és el final de res, sinó que és l’inici de tot”.

Igualada Som-hi és un nom que indica l’essència del projecte: moure Igualada per fer-la millor. Alhora és un nom en plural perquè interpel·la la Igualada diversa, a tots els igualadins i igualadines: tinguin els recursos que tinguin, hagin nascut on hagin nascut, visquin al barri que visquin, estimin a qui estimin i se sentin com se sentin. Igualada Som-hi també és una picada d’ullet al primer govern d’esquerres i progressista que va tenir la ciutat, que va utilitzar aquesta frase feta. En els propers dies es donaran més detalls de la proposta que té per objectiu oferir un projecte progressista, amb idees noves i voluntat transformadora per Igualada.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *