Igualada Som-hi demana a Castells que replantegi càrrecs de confiança i redueixi la despesa del ple del cartipàs

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha fet una contrapoposta al cartipàs proposat per l’alcalde Marc Castells i que portarà al ple d’aquest dijous. Igualada Som-hi considera que l’increment de la despesa “és excessiu” i per això demana al govern que “redueixi aquest increment als valors que hi ha hagut durant aquest últim mandat i fins i tot fer-la inferior”. Igualada Som-hi reconeix que Junts per Catalunya ara té menys regidors però considera que “això no justifica un augment del global de les retribucions del govern com es proposa”.

Igualada Som-hi demana a Castells que replantegi els càrrecs de confiança, el que faria equilibrar la despesa. Si s’accepta aquesta demanda d’Igualada Som-hi no hi hauria increment respecte el darrer mandat. Assegurant aquesta rebaixa, Igualada Som-hi considera que les arques municipals podran destinar més imports a polítiques necessàries per la ciutat i al servei dels igualadins i les igualadines. La formació d’esquerres i progressista plantejarà aquesta proposta al govern entrant i a la resta de grups de l’Ajuntament perquè la puguin considerar.

 

Visita a tots els departaments

Després del ple d’investidura, Igualada Som-hi ja ha començat el treball per aquest nou mandat. La primera acció del grup municipal ha estat visitar tots els departaments de l’Ajuntament per presentar-se davant els treballadors i treballadores i oferir la col·laboració i ajuda en portar la ciutat endavant, tot i ser a l’oposició.