Les forces d’esquerres d’Igualada exploren cooperar durant el mandat que comença dissabte

Després de diverses converses de cara al mandat municipal que comença aquest dissabte 15 de juny a les 12 del migdia, les tres formacions d’esquerres a l’Ajuntament d’Igualada enceten un camí de cooperació.

Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) valora “molt positivament les aproximacions que hi ha hagut i les converses que s’han produït en les reunions amb ERC i Poble Actiu per la capacitat de diàleg i acord que s’ha començat a posar sobre de la taula. Si bé no han estat suficients per tancar un acord de govern, sí que han servit per establir ponts i emplaçar-se a un treball conjunt davant el govern conservador i en minoria de Marc Castells”.

Els candidats i equips de cada formació han comprovat els punts en comú que tenen sobre el present i el futur d’Igualada. Igualada Som-hi ha assistit aquestes converses amb el document “Agenda del Canvi. Mandat 2019-2023” amb les polítiques per la ciutat, tot seguint l’actitud que la candidatura progressista ha tingut durant la campanya d’oferir un projecte polític i de canvi dedicat exclusivament a la ciutat i de caire emminenment municipal. Com ha estat remarcant durant la campanya, ha posat sobre de la taula un projecte “de la gent i d’esperança per Igualada”.

Les coincidències entre Igualada Som-hi, ERC i Poble Actiu esperonen les tres formacions a continuar apropant posicions i fer un treball conjunt en defensa dels drets socials bàsics i fer avançar la ciutat des de l’esquerra durant el proper mandat. Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberts) també apunta que “la línia encetada és la necessària perquè el canvi a Igualada arribarà des de la capacitat d’entesa i del treball conjunt”.