Igualada Som-hi presentarà “l’equip del nou alcalde” aquest divendres al Museu de la Pell

“Presentació de l’equip del nou alcalde”. Amb aquest títol, Igualada Som-hi convoca un acte públic per aquest divendres 1 de març, a les 8 del vespre, al Museu de la Pell. La candidatura que encapçala Jordi Cuadras donarà a conèixer quin és el seu equip, també es projectarà el vídeo “Un acord per a fer una Igualada millor”, s’explicarà el projecte, s’estrenarà la sintonia de campanya feta per un reconegut músic igualadí i s’acabarà brindant amb una copa de cava.

Des de la candidatura d’esquerres i progressista formada pel PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta es convida a tots els igualadins i igualadines a participar de l’acte “per compartir un projecte per a fer una Igualada millor”. Durant la presentació d’aquest divendres al Museu de la Pell es donaran a conèixer les persones que estan treballant dins el projecte i aquelles que hi tindran un paper més accentuat.

Va ser l’11 de desembre quan es va anunciar la creació d’Igualada Som-hi. En aquest dos primers mesos, la candidatura ha treballlat de manera intensa per escoltar, explicar i proposar de manera oberta, plural i col·lectiva. S’ha presentat el projecte a la premsa, s’han començat a fer reunions amb associacions de veïns, s’ha encetat la redacció del programa electoral, s’ha obert l’Agenda Exterior amb dues primeres destinacions com són Bilbao i Girona per conèixer experiències d’èxit en l’àmbit urbanístic i cultural, i s’ha fet una campanya de preguntes a tot Igualada que ha estat un procés participatiu de 25 preguntes a través del qual s’han recollit 351 respostes per incorporar al programa electoral. L’equip d’Igualada Som-hi destaca que “d’aquests dos primers mesos ens quedem amb l’energia que molts igualadins i igualadines ens transmeten i com s’engresquen amb el projecte. Per això volem compartir un acte amb tota la ciutat aquest divendres 1 de març, a les 8 del vespre, al Museu de la Pell”.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *