Neix el grup ciutadà Igualada Oberta per fer propostes per la candidatura de Jordi Cuadras

Igualada Oberta. Aquest és el nom del grup ciutadà impulsat per 16 igualadins i igualadines d’àmbits professionals, edats i barris diversos per treballar en la confecció de propostes dins el projecte polític de Jordi Cuadras com a candidat a l’alcaldia d’Igualada a les eleccions del 26 de maig. El grup neix com una nova manera d’entendre la participació ciutadana en política i amb la il·lusió de saber que és la primera vegada que es fa una experiència com aquesta a Igualada.

Les persones que han impulsat Igualada Oberta no es comprometen amb cap partit polític, sinó que es comprometen amb treballar colze a colze amb l’alcaldable Jordi Cuadras per fer xarxa i crear un projecte divers, novedós i guanyador per Igualada. La col·laboració amb el projecte no és un suport gratuït, sinó que és una vinculació amb esperit crític per enriquir-lo. Totes aquestes persones formaran un grup de treball amb Cuadras que serà una peça més de l’espai polític col·lectiu que està construint el candidat. No vol dir, però, que siguin les persones que vagin a la llista.

La implicació d’igualadins i igualadines diversos més enllà dels partits, ja va ser un dels pilars de la conferència que Jordi Cuadras va oferir a l’Ateneu Igualadí el 6 d’octubre on va anunciar la creació d’un espai polític progressista per Igualada que fos un moviment ciutadà on els igualadins i igualadines que s’hi vulguéssin sumar a títol individual poguéssin tenir el seu espai dins el projecte amb el mateix grau d’importància que els partits polítics que en formin part. Totes aquestes peces; el grup ciutadà i els partits que hi hagi, acabaran sent les potes d’un projecte ampli que tindrà un nom final amb el qual concorrerà a les eleccions municipals i que estarà obert a afegir més col·lectius que s’hi vulguin sumar.

El nucli impulsor d’Igualada Oberta està format per 8 dones i 8 homes. Per ordre alfabètic, són la comunicadora audiovisual i jugadora del Club de Futbol Igualada, Elena Alert; el membre de la Cofradia de Fàtima i portador del Sant Crist i Sant Bartomeu, Manuel Balsera; la llibretera, voluntària de Càritas, membre de Dones d’Igualada i activista cultural, Isabel Casas; la comptable i mare de família a l’atur, Emi Casanovas; la directora d’una llar d’infants municipal, Marta Comas; l’exjugador de l’Igualada Hoquei Club, internacional de la selecció i enginyer tècnic industrial, Edu Fernández; l’excap d’infermeria de l’Hospital d’Igualada i directora d’una residència per a persones amb discapacitat, Emma Fillat; l’empresari del sector de la restauració Fernando García; la membre de l’Ateneu Igualadí, consultora d’estratègia digital i equatoriana de naixement, Paulina Jordán; l’estudiant i nou votant de 18 anys, Cristian Navarro; el Catedràtic d’Història i membre del CECI, Pere Pascual; el sommelier i empresari Manel Pla; l’exdirectiu de la Fira de Barcelona i dels Jocs Olímpics’92 i cofundador de diverses empreses, Jaume Rodríguez-Enrich; la vicepresidenta de CERCA, membre del projecte “Sota la pell del Rec”, fotògrafa i exfuncionària de l’Ajuntament a Urbanisme i Medi Ambient, Rosa Sáez; el Doctor en Ciències de l’Educació, professor d’universitat, d’institut i poeta, David Soler-Ortínez; i la infermera Maribel Soriano.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *