El periodista Jordi Cuadras convoca una conferència amb una proposta pel futur d’Igualada

Amb el títol “D’ara endavant”, el periodista igualadí Jordi Cuadras ha convocat una conferència pel proper dissabte 6 d’octubre, a les 7 de la tarda, a la Sala de Socis de l’Ateneu. A l’acte hi desgranarà una proposta pel present i el futur d’Igualada quan falten vuit mesos per les eleccions municipals del mes de maig. També avançarà com articular aquesta proposta i des de quin espai fer-ho perquè sigui un projecte d’èxit.

Per explicar el per què de la seva proposta, Jordi Cuadras ho narra de manera gràfica: “Des de fa temps, observo que Igualada és com un llac en calma. Si tot segueix igual, tot seguirà igual. Però als llacs, si hi llences una pedra, l’aigua es mou”. Amb aquesta conferència, Cuadras proposarà quina ha de ser aquesta pedra que actuï d’element disruptiu per moure les aigües i provocar nous escenaris que facin avançar i transformar la ciutat.

El periodista igualadí convoca aquesta conferència “des d’una profunda estima, inquietud i inconformisme per Igualada” i fa una crida a tothom qui comparteixi aquests valors per llençar, junts, la pedra amb la qual moure les aigües de la ciutat. “D’ara endavant” és un crit a l’optimisme per construir la ciutat del present i el futur amb energia, atreviment i pensant en gran.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *