Igualada Som-hi lamenta que el Casal del Passeig tanqui tot l’agost i demana que no es repeteixi

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha denunciat que el Casal del Passeig que dona servei a la gent gran hagi estat tancat durant tot el mes d’agost. Des de la formació d’esquerres i progressista han rebut el malestar de diversos usuaris de l’equipament que han vist com durant tot el mes no hi han pogut anar. Tot i que l’Ajuntament lloga alguns espais a l’Ateneu per suplir el tancament del Casal durant l’agost, des d’Igualada Som-hi defensen que qui ho ha d’assumir és la Generalitat i que tenint un equipament públic en condicions com és el Casal, s’ha de garantir que funcioni tot l’any.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, demana a la Generalitat que “l’estiu que ve això no es repeteixi” i també ha demanat al govern de la ciutat  que “faci els tràmits necessaris per requerir a la Generalitat que el Casal obri durant l’agost”. Cuadras recorda que “és molta la gent gran que a l’estiu es queda a la ciutat i que voldria fer ús del Casal. Així ens ho han fet arribar i demanat diversos ciutadans i ciutadanes que fan ús de l’equipament. No pot ser que un equipament públic com aquest tanqui les portes durant tot un mes”.

La regidora d’Igualada Som-hi Montse Montaña ha afegit que “la ciutat ja no para durant l’agost com podia passar fa uns anys i, alhora, és molta la gent que, malauradament, no pot marxar de vacances. Per tant, demanem que els equipaments de caràcter social com és el Casal del Passeig mantinguin les portes obertes durant l’estiu i que pugui seguir essent un lloc de trobada per a la gent gran”.