Igualada Som-hi celebra el resultat de les eleccions pel creixement de vots i pel canvi de tendència que obre a la ciutat

La candidatura de progrés Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha fet una valoració molt positiva del resultat de les eleccions municipals de diumenge i dels 3.677 vots rebuts. Un cop conegut el recompte, el candidat Jordi Cuadras i tot l’equip, s’han dirigit a les desenes de persones que eren al local electoral de la formació tot seguint la nit electoral. Cuadras destaca que “la ciutat começa a marcar un canvi de tendència respecte les últimes eleccions municipals i Igualada Som-hi estem en consonància amb aquesta nova tendència perquè guanyem prop de 700 vots. Per tant, aquest projecte d’acord que és Igualada Som-hi, ha aconseguit sumar suports fins arribar als 3.677 vots. Estem molt ben situats i donem les gràcies a totes les igualadines i els igualadins que ens han fet confiança”.

Des del local de la Rambla, Cuadras també ha recordat que “durant tota la campanya hem dit que avui no acaba res, sinó que comença tot i, efectivament és això el que fem: avui comença tot. Sabem d’on partim i sabem on volem arribar. Hem inciat un camí que durant 4 anys estarem recorrent per estar al servei de la ciutat i perquè l’esquerra progressista guanyi i sigui majoritària per a fer el canvi. Hem vingut a fer política i no a estar en política i això és el que farem durant el proper mandat”.

El candidat d’Igualada Som-hi també ha destacat que “hem fet una gran campanya, hem treballat moltíssim i, alhora, ens ho hem passat molt bé. Hem insistit amb el nostre missatge de ser l’altaveu d’aquells que no en tenen i d’aixecar la bandera de la lluita pels drets a la ciutat. Moltíssima gent s’ha sentit interpel·lada per aquest missatge i hem aconseguit aglutinar tot de col·lectius que se sentien invisibles i que nosaltres hem fet visibles. Tot el que hem viscut durant la campanya, ha fet d’Igualada Som-hi un moviment de la gent i d’esperança. Ens quedem amb això i volem continuar sent això. I el creixement electoral que hem tingut demostra que som aquest moviment”.

Jordi Cuadras va començar el discurs de valoració dels resultats tot felicitant Junts per Igualada i Marc Castells per la seva victòria a la ciutat.