Igualada Som-hi omple el Museu i Jordi Cuadras fa una crida al “vot útil” per aconseguir el canvi

L’acte central de campanya d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha superat totes les expectatives i ha omplert fins a la bandera el Museu de la Pell. Amb una sala de les Encavallades plena de gom a gom, el candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras ha fet una crida a concentrar el vot en Igualada Som-hi per a tots aquells que vulguin un canvi a la ciutat després de 8 anys del govern de Marc Castells: “L’escenari està més obert que mai. Feia moltes eleccions municipals que no passava: ningú sap què tindrem el dia 26 de maig. Hi ha un xup-xup que fa dos mesos no detectàvem i això és l’inici d’alguna cosa, hi ha ganes d’aire fresc. El govern està esgotat i la gent està esgotada del govern. Hi ha ganes de marxa, hi ha ganes de canvi, hi ha ganes d’un govern que prepari la ciutat per encarar el futur. I aquest govern som nosaltres”.

Al llarg del seu parlament que ha arrencat aplaudiments constants dels centenars de persones que omplien el Museu, Jordi Cuadras ha remarcat que “no volem més majories absolutes a Igualada i no volem que es repeteixi el pacte de JxC i ERC, que si cal, treuran del calaix i firmaran. De fet, sempre que Castells ha necessitat ERC, l’ha tingut. Per tant, hi ha dues opcions: o govern conservador amb el socis que necessiti o govern de canvi d’esquerres i progressista. I tothom qui vulgui un govern de canvi, li demano que no dubti: Igualada Som-hi som la seva opció”.

Amb una crida explícita al vot, Cuadras ha recordat que “la cosa pot venir d’un vot, de dos i de tres. I no ho diem per dir: a Igualada hi ha eleccions que han vingut de pocs vots, per tant, ens toca insistir, insistir i insistir. Un vot més o un vot menys pot representar un regidor més o un regidor menys i pot representar canviar o seguir igual. Per tant, que ningú es quedi a casa, la Igualada que nosaltres proposem és possible i necessitem el vostre vot per a fer-la realitat. Si cadascú dels que ja esteu convençuts, en convenceu cinc més, guanyarem”.

Tot seguint l’eslògan de campanya de la candidatura formada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta, Cuadras ha explicat que “fer una Igualada millor vol dir fer una Igualada per a tothom, on tots els ciutadans i ciutadanes se sentin de primera i no de segona, on tots els barris siguin de primera i no hi hagi barris de primera i de segona. Una Igualada que abraci i que dins d’aquesta abraçada hi capiguem tots i totes, haguem nascut on haguem nascut, vivim al barri que vivim, estimem com estimem i tinguem els diners que tinguem. Només si fem aquesta abraçada podrem avançar sense deixar ningú enrere. I en aquestes eleccions, els únics que parlem d’abraçades som nosaltres”.

Davant l’escenari del proper diumenge 26 de maig i recordant que els igualadins i igualadines tenen dues opcions que són, “o continuar amb Marc Castells o votar Igualada Som-hi”, Cuadras ha recordat que “venim d’unes eleccions generals on el conjunt de l’esquerra progressista, el PSC i els Comuns, han fet el millor resultat dels darrers 10 anys a la ciutat. I aquí cal sumar-hi la força que ens dona el grup ciutadà Igualda Oberta que també forma part d’Igualada Som-hi. Hi ha qui potser volia que l’esquerra progressista estigués pessimista i ens troba més optimistes que mai i lluitant per la victòria a Igualada. I no volem guanyar per guanyar, volem guanyar perquè si guanyem governarem i si governem farem una Igualada millor”.

L’acte ha servit, també, per a presentar els membres de l’equip de Jordi Cuadras que l’han acompanyat dalt l’escenari. La número 2 Montse Montaña i l’empresari Manel Pla que va al 5 de la llista també han intervingut a l’acte. Cuadras ha definit el seu equip com el nou govern d’Igualada: “Dones i homes amb carrera professional. Persones que fem el pas d’entrar a la política perquè creiem en la política com un servei i no com una feina. Som persones que tenim en comú experiència en la gestió, coneixement l’administració pública i també l’empresa privada, estima per Igualada i persones que ens indignem davant les injustícies. Persones positives, preparades i somiadores que hem crescut, coneixem i estimem la Igualada diversa que volem representar”.

Cuadras ha insistit en que “ajudeu-nos a fer els últims dies de campanya per guanyar 4 anys de canvi per Igualada. Fem tots i totes l’esforç, estem a la recta final i volem que el dia 26 les urnes d’omplin de vots d’Igualada Som-hi. Compartim un objectiu i un camí per aconseguir-ho. L’objectiu és fer una Igualada millor i el camí és l’esquerra progressista, la pluralitat i l’acord per la ciutat. Que les urnes s’omplin de vots per la Igualada que volem, la Igualada en la qual creiem i la Igualada que estimem”.