Igualada Som-hi presenta una llista per guanyar i governar des de l’acord i la diversitat

La llista electoral d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) s’ha fet pública aquest dimecres 3 d’abril coincidint amb el dia en el qual es celebren els 40 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques. Es tracta d’una candidatura formada per dones i homes que representen la diversitat d’Igualada amb persones de procedències diverses, que viuen en diverses zones de la ciutat, que estimen de maneres diverses i que viuen realitats socials i laborals diverses.

El candidat Jordi Cuadras destaca que “vam dir que faríem una llista guanyadora i l’hem fet. Està formada per persones que posen la seva experiència laboral i personal al servei de la ciutat. Són persones que coneixen l’administració pública i també l’empresa privada, persones que s’estimen Igualada i que tenen un compromís social. Persones positives, preparades i somiadores amb un ferm compromís de treballar per la ciutat. Entre tots i totes no ens preguntem d’on venim, sinó que ens preguntem on volem anar. I el que volem és fer una Igualada millor”.

Els membres de la llista formada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta participaran, aquest dissabte 6 d’abril, a la inauguració del local electoral d’Igualada Som-hi ubicat a la Rambla de Sant Isidre, davant el Foment. Serà dissabte, a partir de dos quarts de 8 del vespre, un acte amb música, xocolata i cava obert a tothom per poder conversar i conèixer l’equip electoral d’Igualada Som-hi.

1- Jordi Cuadras. Periodista amb trajectòria professional a la ràdio, la televisió i la premsa on ha exercit diversos càrrecs de direcció i gestió d’equips. Autor d’un centenar d’articles d’opinió i pensament sobre Igualada, corresponsal de diferents mitjans de comunicació d’àmbit nacional a l’Anoia, impulsor de l’espai de debat i reflexió DdD a l’Ateneu Igualadí, col·laborador de diverses entitats de la ciutat i voluntari de Metges Sense Fronteres.

2- Montse Montaña. Infermera, investigadora i professora universitària a la UB. Ha format part de la direcció d’Infermeria de l’Hospital d’Igualada i ha estat cap d’infermeria del Consorci Corporació Parc Taulí de Sabadell. Directora del programa docent del Parc Taulí i cap del Grup de Recerca en Infermeria del mateix centre. Activista del moviment feminista.

3- Joaquim Roca. Economista diplomat  en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). Màster en Gestió Tributària i, en curs, Màster de Direcció Financera. Controller financer en un grup de 10 empreses.

4- Irene Gil. Treballadora social al Consell Comarcal de l’Anoia i diplomada en Polítiques de Gènere i Igualtat. També ha estat coordinadora del servei de teleassistència i monitora dels habitatges tutelats de la Fundació Àuria.

5- Manel Pla. Empresari propietari d’un grup de restauració, expresident del Gremi d’Hosteleria de l’Anoia, sommelier, impulsor d’inciatives turístiques i de promoció dels productors Km0 de la comarca i soci de Rotary Club Igualada.

6- Rafa Moya. Enginyer tècnic informàtic i Filòsof. Treballa de Project Manager en una multinacinal d’informàtica, ha escrit dos llibres, ha participat a UCFR-Anoia (Unitat Contra el Feixisme i el Racisme) i ha estat organitzador del Multireferèndum a Igualada.

7- Marta Comas. Educadora social i pedagoga. Directora d’una escola bressol pública. Ha treballat a la Diputació en l’àmbit dels joves amb discapacitat i de prevenció de les drogodependències, tasca en la qual també ha assessorat diversos ajuntaments.

8- Francesc Badia. Matemàtic. Treballa a l’Institut Cartogràfic de Catalunya i ha participat en diverses associacions de l’àmbit de la música clàssica a Igualada. Ha estat a Àuria Grup fent tasques d’atenció a persones amb diversitat funcional i, arran del 15-M, ha participat en diverses lluites socials.

9- Rocío Avilés. Comerciant i en aquests moments treballadora en una empresa tèxtil. Membre de l’Associació de Veïns del Barri de Fàtima.

10- Farah Benserhir. Tècnica Superior en assistència a la direcció. És mediadora social i traductora a Càritas, ja que parla cinc idiomes.

11- Edu Fernández. Jugador d’hoquei patins i enginyer tècnic industrial. Ha jugat diverses temporades a l’Igualada Hoquei Club i també ha estat internacional amb la selecció.

12- Marisol López. Membre de l’Associació Cultural Montserratin@s del barri de Montserrat, expresidenta de l’AMPA del Gabriel Castellà i treballadora del tèxtil.

13- Javi Recio. Estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració i membre del Club Atlètic Igualada.

14- María Jesús Iglesias. Activista feminista i treballadora a l’àmbit d’atenció social.

15- Julián Borrega. Sindicalista de CCOO i membre de l’Associació Extremenya Anoia

16- Irene Salvadó. Administrativa jubilada i membre de la Coral de Santa Maria.

17- Salvador Pelfort. Arquitecte amb 40 anys de trajectòria. Regidor del primer Ajuntament democràtic, candidat socialista en el segon mandat, va ser diputat de la Diputació i president de Jove Cambra d’Igualada.

18- Maribel Soriano. Infermera de l’Hospital d’Igualada.

19- Maribel Nogué i Felip. Activista i feminista amb un llarg compromís social i polític en la defensa dels drets socials. També és articulista i comunicadora a la premsa local i ha estat treballadora de la Seguretat Social.

20- Jordi Riba. Politòleg, historiador i diplomat en Funció Gerencial de l’Administració Pública. Regidor dels governs de l’Entesa per Igualada i portaveu, dos mandats, del grup socialista.

21- Pere Pascual. Catedràtic d’Història Econòmica, professor de la Facultat de Lletres (UAB) i de la Facultat d’Econòmiques (UB) i doctor en Filosofia i Lletres.

Com a suplents, també formen part de la llista d’Igualada Som-hi: Toni Doncel. Tècnic de sistemes informàtics i cap de vendes; Clarissa Freixas. Treballadora de la banca jubilada; i Soledad Exparis. Extreballadora del tèxtil i amb trajectòria sindical.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *