Igualada Som-hi obre el compte enrere per les eleccions amb la primera trobada de PSC, Comuns i Igualada Oberta

La candidatura Igualada Som-hi ha celebrat la primera assemblea per marcar el calendari, estructura i funcionament del projecte per encarar les eleccions municipals del 26 de maig. La trobada ha reunit les tres peces de l’espai polític: el PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta que funcionaran de manera conjunta. Tal i com ha explicat el candidat Jordi Cuadras a l’assemblea, “Igualada Som-hi és l’alternativa a l’actual govern conservador de la ciutat i ofereix una proposta d’esquerres i progressista per guanyar i governar. Obrim uns mesos que seran il·lusionants i estimulants en els quals, comptant amb tothom, ens posem al servei de la ciutat per oferir un projecte plural, divers i col·lectiu per fer-lo realitat a partir del dia 26. Farem una gran abraçada a la ciutat en la qual tothom hi és benvingut”.

En aquesta primera trobada, celebrada a l’Ateneu Igualadí, s’ha explicat l’estructura de funcionament i els diferents equips que formen part d’Igualada Som-hi: el de campanya, el d’agenda, el consell tècnic i l’equip de programa repartit en els tres eixos programàtics “Igualada dins Igualada”, “Igualada a la Conca” i “Igualada a Catalunya”. També s’ha destacat que Igualada Som-hi és la novetat d’aquestes eleccions municipals. Un projecte nou amb noves maneres de comunicar i fer política. En aquest sentit, la participació serà un punt clau i per això l’estructura de funcionament plantejada serà molt permeable per permetre aquesta participació ciutadana perquè el projecte sigui ampli i aglutinador. S’ha destacat que “Igualada Som-hi és un projecte que farà de l’acord el seu pilar fonamental, ja que ha nascut des de l’acord i la suma per ser un punt de trobada des del qual continuar acordant i sumant per Igualada”.

Durant l’assemblea, els diferents membres d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) han apostat per oferir una proposta que sigui constructiva, que es dirigeixi a tots els igualadins i igualadines, que parli sempre en positiu i que faci avançar la ciutat des de l’esquerra progressista. També s’ha posat en valor l’experiència de govern que té l’espai que representa Igualada Som-hi i el llegat que, en aquest sentit, es pot explicar dels governs progressistes que ha tingut la ciutat. A la reunió també hi han assistit els actuals portaveus a l’Ajuntament dels espais polítics que formen part d’Igualada Som-hi, com són el dels Socialistes d’Igualada i el de Decidim Igualada. Durant la trobada s’ha destacat que l’esquerra progressista és l’única que ha aconseguit guanyar unes eleccions a la ciutat i que ara ha arribat el moment de tornar-ho a fer per despertar Igualada i fer realitat molts somnis per la ciutat.


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *