Aurora: “Ve qui vol saber-ho tot”

Foto 2 Aurora - Igualada - 30-12-11Futuròloga i astròloga. Té una veu càlida i propera que fa que l’escoltis amb calma i atenció. Va fer de la seva afició la seva professió i ja fa 22 anys que excerceix a Igualada.

> “El 2012 serà millor que el 2011, però fins a la primavera la crisi seguirà essent profunda”

Com interpreta els signes?

Abans de dedicar’m-hi, vaig estudiar cursos a Barcelona i també vaig estar 5 anys formant-me a l’Acadèmia de la Parapsicologia Hispanoamericana combinant-m’ho amb una feina que tenia de confeccionista que vaig acabar deixant. La branca en la que m’he especialitzat és la del tarot i l’astrologia.

Quina és la diferència?

L’astrologia fa les prediccions basant-se amb la posició dels astres i els planetes a l’univers i indica sempre un camí, com li aniran les coses a la persona. Tot això se sap perquè cal estudiar el seu signe i també el signe que cada planeta tenia el dia, mes, any i hora del seu naixement. Amb l’astrologia es pot fer la carta astral, que defineix a la persona en funció dels seus signes. El tarot, en canvi, es fa a través de les cartes i serveix per aprofundir molt més en aspectes concrets com l’amor, els diners o la feina.

Qui va estipular què significa cada signe?

Això ve de molt lluny, fa milers d’anys, i és molt díficil saber qui va marcar les pautes. Nosaltres ens encarreguem d’interpretar els signes i les cartes i fer les prediccions.

Qui ve a la consulta?

Les persones que volen una carta astral són aquelles que se senten perdudes i no saben perquè els hi passen les coses. També pot ser que la vulguin per escollir el millor moment per iniciar un projecte. Pel que fa al tarot ve molta gent, sempre major d’edat, que s’obsessiona i vol saber què passarà per tenir-ho tot controlat: des d’algú que s’ha enamorat, un empresari que no sap cap on dirigir el negoci, metges, advocats, algun jutge i fins i tot he tingut polítics.

Els explica tot el que diuen les cartes?

Primer faig una mica de psicòloga, estudio la persona per saber com li hauré de donar les notícies. Per això sempre preparo el terreny creant un ambient acollidor i tranquil amb una mica de música de fons, espelmes i incens. Si ni així es relaxen, fins i tot tinc una sala amb una televisió perquè desconnectin. Després de cada visita faig una neteja d’energies a través de la meditació per renovar l’espai.

Ha hagut de donar males notícies?

Als cursos que fem ens fan jurar que mai donarem notícies de morts directament. Ho hem de fer subtilment per assegurar-nos que quan arribi el moment, aquella persona estarà preparada per assumir el que passarà, sense haver-li-ho dit explícitament. La majoria de nosaltres no estem capacitats per assumir la mort d’algun ésser estimat i, per tant, cal fer-ho amb molt de tacte.

Què sent quan està fent una sessió?

Molta sensibilitat perquè entro de ple en la vida més íntima de l’altra persona. Quan és un tema negatiu em sap molt greu, però quan és una cosa bona sento una gran alegria. Moltes vegades els clients truquen al cap d’un temps i m’expliquen que allò que els vaig predir ja els ha passat i estan molt contents.

Es tira les cartes a vostè mateixa?

Sí, però sempre intento que sigui una altra persona qui m’ho faci. Això també em serveix per seguir aprenent. És una feina que cal estimar i que no tothom pot fer, encara que n’hi hagi que havent-se llegit quatre llibres es pensin que ho dominen.

(Entrevista publicada a la secció “Entre 8km2″ del Diari d’Igualada el 30/12/11)


Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *